Teken ons Gastenboek
Kathleen Smaers - Wilrijk Vakmanschap, orde en netheid. Een aanrader voor wie van mooi en degelijk werk houdt
Ilse Verboven - Misas - Kontich De website sluit perfect aan aan de reeds uitgevoerde klusjes in zowel onze prive als praktijkruimtes: inderdaad op maat volgens de behoeften van de klant, perfect uitgevoerd , voor de klant een adresje voor kleine en grote klussen zonder zorgen!!
Patrick Cambien - Kontich Bij de renovatie van onze badkamer, enkele jaren terug,verzorgde P.Hellemans op perfecte wijze een aangepaste plafond-wijziging en installeerde er zeer goed doordachte , efficiënte en tijdloze, nog steeds zeer mooie hang- en legkast met optimale benutting van de beschikbare ruimte. Tot op vandaag vinden wij dit een zeer geslaagde ingreep ! Ook voor wat kleiner reparatiewerk werden we door hem al zeer goed geholpen en dit binnen een vrij korte tijd. Kortom : een uitstekend adres van een echte vakman
Martine Van Elsen-Puylaert - Hove Kasten en legplanken plaatsen in onze erg oude woning vraagt om zeer nauwkeurig werk. Patrick Hellemans heeft dit perfect gedaan. Als we onze bibliotheek gaan vernieuwen hopen we dat Patrick Hellemans dit kan uitvoeren. Wij kunnen Houtinterieur Hellemans zeer zeker aanbevelen.
Baetens-Geerts - Zoersel Ook wij waren zeer tevreden over het geleverde werk : volledig op maat gemaakte dressing, lambrisering, radiatorkasten, zelfs kleine dringende herstellingen. Een aanrader, zowel prijsmatig als voor de perfekte uitvoering.
Familie Meynen-Bosman - Kapellen Na de perfecte fabricatie en montage van plafond en kast voor wasmachine en droogkast in onze badkamer, vroegen we Patrick om onze gang te renoveren en 14 binnendeuren te vervangen. Hij heeft dat feilloos en tegen een zeer aannemelijke prijs gedaan. Het resultaat van de binnendeuren is trouwens te zien bij de rubriek "binnendeuren" op deze site. Hij mag nog voor ons werken.
familie Maes-Slabbaert - Mortsel P. Hellemans heeft ook bij ons prachtig werk geleverd. We hebben hem geraadpleegd ivm de plaatsing van nieuwe ramen. Dit heeft hij uitstekend gedaan ! Ook wij kunnen Houtinterieur Hellemans zeker aanbevelen!
Neem even de tijd om ons gastenboek te ondertekenen. Dank u.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.